Komende evenementen

Masterclass Bronssmeden


In november 2018 vindt een ééndaagse Masterclass bronssmeden plaats waarin een kleine  sculptuur gemaakt zal worden. Wij werken met Ecoform, een speciaal messing wat de zelfde eigenschappen heeft als smeedbrons. Voor veel smeden is dit een onbekend materiaal en daarom hebben wij een cursus ontwikkeld waaraan iedereen die Ecoform wil smeden kan deelnemen. De Masterclass zal gegevens worden door de Nederlandse docent smeden/metaalbewerken, Lotte Pronk. Zij smeed vele jaren werkstukken met dit materiaal en zal haar kennis en ervaring graag met u delen. Het materiaal is zeer goed te smeden als het warm is en is weer stug als het koud is. Het patineren van de sculpturen wordt ook behandeld.    
Het werk van Lotte Pronk is regelmatig op tentoonstellingen in binnen- en buitenland te vinden maar ook tijdens demonstraties zien we haar regelmatig aan het werk.

De kosten voor deze Masterclass zijn € 240, --. Dit inclusief naslagwerk, lunch, koffie en thee. Voor het materiaal wordt € 14, -- per kg gerekend.       

U kunt zich aanmelden via een mail aan jhuisman@mondra.nl. of 0488 454368.

 

 
DSC03937.JPG
DSC03941.JPG
DSC03946.JPG